Så funkar det

Info
Regler Villkor

Kostnad

Det är gratis att tävla.

Logga in

För att vara med måste du skapa ett konto och logga in. Enklast är att logga in via Facebook, då är du igång med ett enda knapptryck.

Kupongen

En kupong består av 14 st. matcher, 6 st. kunskapsfrågor och en uppskattning av målsnittet i tipsets matcher. Varje match och fråga har ett eget spelstopp. När du loggar in första gången skapar vi din första rad automatiskt.

Så tävlar du

Tippa 1X2 på matcherna och svara på kunskapsfrågorna, samt uppskatta antal snittmål i tipsets 14 matcher. Din kupong är levande, vilket innebär att du fram till spelstopp kan ändra ditt tips. Notera att även frågorna och mållsnittsuppskattningen har spelstopp.

Rättning och notiser via E-post

Några timmar innan varje match får du en liten påminnelse (om du vill) och kan gå in och ändra ditt tips. Så fort matchen är spelad rättar vi alla rader och uppdaterar både highscore-listan och alla ligor. Även efter matchen får du ett mejl med ditt resultat.

Så utses vinnarna

Den person med flest antal rätt och bäst uppskattning av målsnittet vinner tävlingen. Om det skulle bli oavgjort avgör en duell i kunskapsfrågor. Samma procedur gäller för att utse platserna 2-10.

Oddsbonusar

Lira någon av matcherna hos ett spelbolag? Vi erbjuder våra användare riktigt vassa bonusar hos flera spelbolag. Gå via någon av länkarna nedan när du ska göra din första insättning för att få bonusen.
Sparades
Kunde inte sparas