Tävlingsregler

Info
Regler
Villkor

SPELSTOPP

Du kan ändra ditt tips/svar fram till spelstopp i varje match eller fråga. När spelstoppet är passerat låser vi ditt tips/svar. Om du registrerar dig efter att vissa spelstopp är passerade får du inte tillgodoräkna dig poängen för dessa matcher/frågor.

VINNARE

Den person med flest antal rätt och bäst uppskattning av målsnittet vinner tävlingen. Om det skulle bli oavgjort avgör en duell i kunskapsfrågor. Samma procedur gäller för att utse platserna 2-10.

HIGHSCORE

Här listar vi kupongerna med flest antal rätta svar. Om två kuponger har samma antal rätt avgör målsnittsuppskattningen. Den visas i procent; ju närmare 100 procent desto bättre.

LIGOR

Du kan skapa egna ligor och gå med i andras ligor. Maximalt kan du vara med i 5 st. ligor. En liga kan vara privat eller öppen. Om den är privat behöver du ett lösenord för att gå med. Personen som skapar ligan bestämmer lösenordet.

ÄNDRINGAR

Säsongstipset förbehåller sig rätten att ändra matcher och frågor om det skulle behövas. I dessa fall kommer samtliga tävlande att meddelas via E-post.

RÄTTNING

Rättning sker så fort vi har ett bekräftat resultat. När vi har uppdaterat alla ligor och tabeller meddelas samtliga via E-post.

Oddsbonusar

Lira någon av matcherna hos ett spelbolag? Vi erbjuder våra användare riktigt vassa bonusar hos flera spelbolag. Gå via någon av länkarna nedan när du ska göra din första insättning för att få bonusen.
Sparades
Kunde inte sparas